Αγγελική Ματοπούλου
Αγγελική ΜατοπούλουYoga Instructor
H εκπαίδευσή της Αγγελικής στο μονοπάτι της Yoga ξεκινά το 2005 και ξεπερνά τις 800 ώρες (RYT® 500, E-RYT® 200, YACEP®). Είναι η πρώτη εξουσιοδοτημένη δασκάλα Rocket Vinyasa Yoga στην Ελλάδα από τον David C. Kyle και το 2014 ίδρυσε τη Rocket Yoga Athens ως μία προσπάθεια δημιουργίας του ρεύματος της Rocket Yoga στη χώρα της. Το Σεπτέμβριο του 2018 άνοιξε το δικό της Yoga studio το Pratyahara Yoga Center στην Αγία Παρασκευή, όπου είναι πλέον η μόνιμη έδρα της Rocket Yoga Athens. Εκεί, εκτός από τις καθημερινές πρακτικές διαφόρων στυλ Yoga (Hatha, Rocket Vinyasa, Restorative, Prenatal κ.ά.) γίνονται συνεδρίες Reiki, Thai Massage καθώς και εκπαιδεύσεις δασκάλων. Το 2020 ήρθε σε επαφή με το Reiki και εμβαθύνοντας έγινε Reiki Master.
Άρης Σουκάρνο
Άρης ΣουκάρνοHatha Yoga
Ο Άρης ξεκίνησε την αθλητική του δραστηριότητα μέσω των πολεμικών τεχνών, όπως το Tae kwon do και το Kickboxing. Στη πορεία η ολιστική προσέγγιση της Yoga τον κέρδισε και το 2019 παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για δασκάλους 200 ωρών με την Ειρήνη Ζιάκου στο Atmanasana yoga studio. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια των Σάββα Γιάντση και Πέτρου Haffenrichter.
Ελενα Κιμιγκέλη
Ελενα ΚιμιγκέληPilates
H ‘Ελενα Κιμιγκέλη γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε χορό, στην ανωτέρα επαγγελματική σχολή χορού της Κυρίας Νίκης Kονταξάκη – Μπακάλη.
Είναι κάτοχος του διπλώματος «Certificate in Ballet Teaching Studies (CBTS)» της Royal Academy of Dance.
Είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού της CID UNESCO ( Conseil International de la Dance).
Eίναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου Pilates (Pilates Mat and Pilates Small Equipment) απο την A.F. Studies και απο το Studio One (Pilates equipment : Reformer, Candilac, Barrel, Spine Corrector and Pilates Chair).
To 2021 τελείωσε Διοίκηση Επιχειρήσεων (Distance education ) και έλαβε το πτυχιο της απο το University Of The People in California.
Η ‘Ελενα έχει αποκτήσει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στη διδασκαλία κλασσικού μπαλέτου, σύγχρονου χορού, Pilates, Bollywood dance, BurleX Fitness και μουσικοκινητική αγωγή σε διάφορες σχολές χορού, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, studio Pilates και ιδιωτικά γυμναστήρια στην Ελλάδα.
Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Διονυσία Κορδάτου
Διονυσία ΚορδάτουAerial Yoga (Kids-Adults)
Η Διονυσία Κορδάτου ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον χώρο της τέχνης και της σωματικής έκφρασης κυρίως μέσα από τη μουσική και τον χορό. Στην ηλικία των οχτώ ετών ξεκίνησε μπαλέτο RAD και modern theater ISTD, τα οποία συνέχισε για δέκα χρόνια, ενώ παράλληλα αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.
Η εξερεύνηση και η παρατήρησή της πάνω στην εσωτερικότητα του ανθρώπου που της προσέφεραν οι σπουδές της πάνω στη Θεολογία του ΕΚΠΑ, σε συνδυασμό με την ανάγκη της για εξωτερική σωματική έκφραση, την οδήγησαν στην ενασχόληση με το αντικείμενο της yoga. Με εκπαιδεύτρια την Marita Mittag έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση των 500 h ΥΑΙ, ενώ παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στο αντικείμενο της aerial yoga από την Tania Popovich. Τα τελευταία έξι χρόνια εργάζεται ως δασκάλα yoga και aerial yoga, ενώ συνεχίζει στο μονοπάτι της yoga τόσο ως δασκάλα όσο και ως μαθητευόμενη. Ορισμένοι τύποι yoga εκ των οποίων διδάσκει είναι οι Hatha, Vinyasa, Yin, Restorative, Therapeutic, Prenatal-Postnatal, Pranayama, Μeditation και Vinyasa Krama. Στον τομέα της aerial yoga εκτός της κλασικής διδασκαλίας aerial διδάσκει aerial kids καθώς και yin aerial yoga.