Αγγελική Ματοπούλου
Αγγελική ΜατοπούλουYoga Instructor
H εκπαίδευσή της Αγγελικής στο μονοπάτι της Yoga ξεκινά το 2005 και ξεπερνά τις 800 ώρες (RYT® 500, E-RYT® 200, YACEP®). Είναι η πρώτη εξουσιοδοτημένη δασκάλα Rocket Vinyasa Yoga στην Ελλάδα από τον David C. Kyle και το 2014 ίδρυσε τη Rocket Yoga Athens ως μία προσπάθεια δημιουργίας του ρεύματος της Rocket Yoga στη χώρα της. Το Σεπτέμβριο του 2018 άνοιξε το δικό της Yoga studio το Pratyahara Yoga Center στην Αγία Παρασκευή, όπου είναι πλέον η μόνιμη έδρα της Rocket Yoga Athens. Εκεί, εκτός από τις καθημερινές πρακτικές διαφόρων στυλ Yoga (Hatha, Rocket Vinyasa, Restorative, Prenatal κ.ά.) γίνονται συνεδρίες Reiki, Thai Massage καθώς και εκπαιδεύσεις δασκάλων. Το 2020 ήρθε σε επαφή με το Reiki και εμβαθύνοντας έγινε Reiki Master.
Σοφία Πολυχρονοπούλου
Σοφία ΠολυχρονοπούλουΥοga Instructor
Η Σοφία Πολυχρονοπούλου είναι δασκάλα Hatha, Vinyasa και Kids Yoga. Έχει εκπαιδευτεί στο Pratyahara Yoga Center με την Αγγελική Ματοπούλου, όπου ολοκλήρωσε την εκπαίδευση των 200 ωρών και πιστοποιήθηκε από τη Yoga Alliance.
Έχει σπουδάσει ακόμα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Παιδαγωγικά Προσχολικής Αγωγής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και Θεατρικό Παιχνίδι στο τριετές εργαστήρι του Σχολείου Παιχνιδιού.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα γιόγκα σε ενήλικες και σε παιδιά και ως δασκάλα προσχολικής αγωγής και θεατρικού παιχνιδιού. Ακόμα από το 2008 εώς σήμερα εργάζεται ως επιμορφώτρια και εμψυχώτρια σε εκπαιδευτικά περιβαλλοντικά προγράμματα στην Α’ βαθμια και Β’ θμια εκπαίδευση σε συνεργασία με περιβαλλοντικές οργανώσεις.
Έχει ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό στο άθλημα του στίβου μέχρι τα 18 της χρόνια όπου είχε πανελλήνιες διακρίσεις και έπειτα ασχολήθηκε με την capoeira για πολλά χρόνια όπου έφτασε την πρακτική της σε υψηλό επίπεδο.
Είναι μητέρα μιας υπέροχης κόρης και λάτρης της φύσης και των τεχνών, ιδιαίτερα της μουσικής και του θεάτρου.
Ξένια Γρέγου
Ξένια ΓρέγουAerial Yoga Instructor / Yoga Instructor
Η Ξένια Γρέγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και εργάστηκε για χρόνια στον χώρο της ναυτιλίας. Ταυτόχρονα άρχισε να ανακαλύπτει τη γιόγκα αρχικά ως ασκούμενη ψάχνοντας τρόπους να καταπολεμήσει το άγχος της καθημερινότητας. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Hatha yoga 500 ωρών (Yoga Alliance), Aerial Yoga, Prenatal
/ Postnatal Yoga και Κids Υoga (Rainbow Yoga). Στόχος των μαθημάτων της είναι να ανακαλύψει κάθε ασκούμενος τις δυνατότητες που του προσφέρει το σώμα του και να μάθει να τις αξιοποιεί στο έπακρο με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.