Μετά από αρκετά χρόνια διδασκαλίας και περιπλάνησης σε διαφορετικούς χώρους και περιοχές – από lofts και σχολές ακροβατικών στο κέντρο της Αθήνας μέχρι yoga studios και σχολές μπαλέτου στα προάστια – ήρθε η ώρα, το Σεπτέμβριο του 2018, να δημιουργηθεί ο δικός μας χώρος το Pratyahara Yoga Center στην Αγία Παρασκευή. Εκεί στεγάστηκε και η Rocket Yoga Athens που προϋπήρχε από το 2014.
Το studio μας είναι ένας χώρος διαρκούς προσωπικής αναζήτησης, ανάπτυξης και εξέλιξης μέσω των αρχαίων τεχνικών της Yoga. Παραδοσιακά και σύγχρονα συστήματα καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ασκούμενου μιας και η Yoga είναι για ΌΛΟΥΣ. Τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και καθαριότητας για να μπορούμε να συνεχίζουμε να ασκούμαστε και να απολαμβάνουμε τα οφέλη ενός υγιούς και δυνατού εαυτού!

Στόχος μας είναι η μεταλαμπάδευση Γνώσεων
Όσον αφορά τους ασκούμενους εστιάζουμε στην κατανόηση και τη χρήση των τεχνικών της Yoga ως πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινότητα, ως μέσο αυτογνωσίας και συμπεριφοράς και ως οδό προς την Υγεία (σωματική, ψυχική, νοητική).
Όσον αφορά τους δασκάλους, το κέντρο μας εκπαιδεύει άρτια καταρτισμένους και ευσυνείδητους επαγγελματίες για την αξιοπρεπή συνέχιση της παράδοσης της Yoga. Οι εκπαιδεύσεις αφορούν την πρωταρχική και βασική γνώση που πρέπει να έχει ένας δάσκαλος Υoga, 200h Hatha Yoga, αλλά και μετεκπαιδεύσεις – continuing education – πάνω στη Rocket Vinyasa και την Ashtanga. Όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα από τον παγκόσμιο οργανισμό Yoga Alliance.